Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS LAHDEN ALUEELLA

KATTOREMONTIT JA KAIKKI KATTOTYÖT | OLEMME 100% SUOMALAINEN YRITYS

Olemme täysin suomalainen kattotöiden monitaituri jolta hoituu kattoremontit, -huollot ja konesaumakattojen asennukset alusta loppuun. Taitavien asiantuntijoidemme käsissä valmistuu kattokorjaukset avaimet käteen -periaatteella, suunnittelusta asennukseen kaikkina vuodenaikoina. Arvostamme kaikessa korkeaa laatua, siksi käytämme pelkästään markkinoiden parhaita materiaaleja katon korjaus ja -huoltotöihin. Meille on tärkeää pitää sovitusta aikataulusta kiinni ja huolehtia siitä, että asiakas on tietoinen remontin etenemisestä.

Palvelemme Lahdessa ja ympäristökunnissa kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikessa kattoon liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja sovitaan ilmaisesta kartoituksesta.

KOKONAISVALTAISET TIILI-, HUOPA-, JA PELTIKATTOREMONTIT

Toteutamme jokaisen kattoremontin huolella tiili-, huopa- ja peltikattoihin Lahdessa ja ympäristökunnissa. Lisäksi laajasta valikoimastamme löytyy sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet kattosi tarpeisiin erikseen tilattuna tai remontin yhteydessä. Toteutamme kattoremontit kaikkiin kattotyyppeihin: suunittelusta, vanhan katteen purkamiseen, uuden asentamiseen ja loppusiivoukseen. Meille mikään kohde ei ole liian mittava taikka pieni, sillä kattokorjaukset hoituvat aina yhtä tehokkaasti ja perusteellisesti, oli kyseessä sitten vaativa kohde tai pieni vesikaton korjaus. Kaikki lähtee liikkeelle katon kuntokartoituksesta. Pyydä ilmainen arvio oli kyseessä sitten huopa-, tiili- tai peltikatto. Kohteessa arvioimme katon kokonaisvaltaisesti sisältä ja ulkoa kiirehtimättä. Kartoituksen päätteeksi tiedämme onko katon pesu ja maalaus kelpo ja kustannustehokas toimenpide, vai onko laajempi kattoremontti ajankohtainen. Suunnittelemme kattoremontin aina räätälöidysti, unohtamatta asiakkaan toiveita tai korkeaa laatua. Sovi maksuton kattoremontti arvio ja tutustu OP- rahoitukseen kauttamme.