Katon pinnoitus

KATON PINNOITUS SAA KATTOSI UUTEEN KUKOISTUKSEEN

Kattopinnoitukset Lahden seudulla

Teemme kaikkien kattojen pinnoitukset vuosien kokemuksella Lahdessa ja Etelä-Suomessa. Säännöllinen kattohuolto, pesu ja pinnoitus pidentää katon elinkaarta huomattavasti. Suomessa katot ovat alttiita monenlaiselle sääolosuhteelle ja se rasittaa katon pintaa, sekä heikentää teknisiä ominaisuuksia ja suojausta. Katon pinnoitus on loistava sekä kustannustehokas ratkaisu silloin kun aluskatteet ovat hyvässä kunnossa.

Kuntokartoituksella varmistutaan siitä, että katon pinnoitus on hyvä ratkaisu juuri teidän rakennukselle. Mikäli kattorakenteet ovat kunnossa, eikä aluskatteissa ole kosteutta tai vaurioita on pinnoitus usein loistava ratkaisu, ja samalla siirtää suuremman kattoremontin tarvetta vuosia eteenpäin.

Katon pinnoitukset asiantuntijalta

Asiantuntijamme toteuttavat laadukkaat katon pinnoitukset tiili-, vartti-, pelti- tai huopakattoihin.
Olemme toimineet alalla jo pitkään ja voitte luottaa siihen, että sopimamme aikataulu pitää. Katon pinnoituksiin käytössämme on aina alan parhaat tuotteet ja välineet. Vuosien saatossa parhaaksi todettuja tekniikoita hyödyntäen, saamme kauniin ja suojaavan lopputuloksen mihin voitte olla tyytyväinen. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille.